[email protected]
+421907 778 007
Po – Pá: 8:00 – 15:30
0
0,00 CZK

Napište co hledáte

  • 01. 04. 2024

Sdílet

Jednoduchá aplikace, praktická ochrana: Krycí plachty

Ultimátní průvodce krycími plachtami pro všechny druhy počasí s odolností vůči UV záření

Jednoduchá aplikace, praktická ochrana: Krycí plachty

Ve světě, kde počasí může být nepředvídatelné a drsné, je vlastnit správný nástroj pro ochranu vašich věcí nezbytné. Ať už jste milovník přírody, DIY nadšenec nebo domácí kutil, který se snaží ochránit svůj majetek, všestranná plachta může být vaším nejlepším přítelem.

Tyto zakrývací plachty nabízejí ochranu před deštěm, větrem, sluncem a mnohem více, což je činí neocenitelnými pro širokou škálu aplikací. Plachta disponuje oboustrannou laminací a má hliníková oka pro uchycení každých 80 ± 110 cm, s ochranou proti rezivění. Přes oka lze převléknout lano pro lepší upevnění například při převozu nákladu.

 

Výhody zakrývacích plachet:

1. Ochrana v každém počasí: Plachty jsou navrženy tak, aby odolávaly různým povětrnostním podmínkám, včetně deště, sněhu, větru a mrazu. Jejich odolné materiály a posílená konstrukce je činí ideálními pro použití venku během celého roku.

 

2. Všestrannost: Od kempování a turistiky po zahradnictví a stavbu, tyto plachty mají nekonečné možnosti aplikace. Mohou být použity jako základní plachty, podklady pod stany, střešní plachty pro přístřešky či krytí pro vybavení, což je činí nezbytnými pro nadšence do přírody i profesionály.

 

3. Odolnost vůči UV záření: Dlouhodobé vystavování slunečnímu záření může způsobit poškození povrchů a materiálů. Naše krycí plachty s odolností proti UV záření poskytují dodatečnou vrstvu ochrany před škodlivými UV paprsky, pomáhají předcházet vyblednutí, popraskání a degradaci.

 

4. Odolnost: Vysoce kvalitní plachty jsou vyrobeny z odolných materiálů, jako jsou polyethylen a hliníková oka pro uchycení s ochranou proti rezivění, jsou odolná proti trhání, vodě a jsou vyrobena pro dlouhodobé používání. Posílené hrany, očka a silná laminace zvyšují odolnost a zaručují dlouhodobou spolehlivost.

 

 

Zakrývací plachta je všestranný a nezbytný nástroj na ochranu vašich věcí před živly. Ať už kempujete v divočině, pracujete na stavbě nebo jednoduše kryjete svůj nábytek na terase, kvalitní plachty poskytují spolehlivou ochranu vůči všem povětrnostním podmínkám a odolnost vůči UV záření. Zvážením faktorů jako materiál, velikost, tloušťka a odolnost vůči UV záření si můžete vybrat tu správnou plachtu pro vaše specifické potřeby. Investujte do všestranné plachty ještě dnes a užívejte si vědomí, že vaše věci jsou chráněny před deštěm, větrem, sluncem a dalšími živly.

 

Je bezpečné používat zakrývací plachty na auto?

Plachty na auto jsou už léta jsou zdrojem bouřlivých diskusí mezi milovníky aut. Jsou dobrý nápad nebo ne?

Největšími nepřáteli vašeho auta jsou slunce, míza ze stromů, trus zvířat a další chemický spad. Auto plachta ochrání váš lak před vyblednutím a poškrábáním, váš interiér před odbarvením a popraskáním. Plachta na autě také ochrání váš vůz před zašpiněním a namočením během deštivého a zasněženého období.

Plachta na autě je také odstrašující prostředek, který pomáhá chránit váš vůz před zloději aut tím, že obsah uvnitř vozidla udržuje mimo viditelný dohled

1. Udrží auto čistší: Vaše auto je během roku vystaveno množství nečistot z vozovky a počasí, které je při změnách ročních období výrazně vyšší. Plachta na autě může pomoci udržet vaše auto čisté, což zabraňuje částicím leptat lak a časem zastaví rez.

2. Ochrání váš lak před drobnými poškozeními: Když použijete kryt, vaše auto bude v bezpečí před škrábanci, pylem, hmyzem a ptačím trusem. To vám ušetří čas a peníze a sníží počet mytí auta, retušování laku a leštění potřebných k ochraně vašeho auta.

Pozor! Zejména ve větrných oblastech by se potah mohl třít o vozidlo a způsobit poškození laku. Je třeba plachtu správně instalovat a pravidelně kontrolovat.

3. Odradí zloděje: Plachta na autě je také odstrašující prostředek, který pomáhá chránit váš vůz před zloději aut tím, že obsah uvnitř vozidla udržuje mimo viditelný dohled. Kryty na vozidla často potřebují hodně času na odložení a složení, což může odradit potenciální zloděje, kteří mohou spěchat.

Martina Belfiová

Poprvé na svx.cz? Zaregistrujte se a máte přehled o aktuálních novinkách a akcích.

Sledujte náš YouTube kanál

Přejít na SVX kanál